Štěpánská omáčka – Recept s hovězím k rýži či knedlíku
Štěpánská omáčka jako pokrm může mít více podob. Může se jednat o […]
Vyzkoušejte recepty na chutné přílohy a omáčky k jídlům na Tipio.cz. Stravujte se zdravě. Přílohy a omáčky skvěle doplní chuť vašeho jídla. Jaké přílohy a omáčky máte na výběr?
Přílohy
Některá hlavní jídla si bez chutné a zdravé přílohy neumíme představit.
Základní přílohou k masu bývá jemná bramborová kaše či grilovaná zelenina. Jako zeleninovou přílohu můžete také vyzkoušet zeleninové hranolky pečené v troubě.
Jako přílohu k masu můžete vyzkoušet domácí čalamádu, tarhoňu nebo dušenou mrkev. K polévke si připravte chutné domácí nudle.
Štěpánská omáčka jako pokrm může mít více podob. Může se jednat o […]
Připravte si pečená vepřová žebra v sladké a šťavnaté marinádě. Připravte si […]
Pro rodinu se vaří každý den, aby bylo vždy dobré jídlo na […]
Karlovarský knedlík je typický svou speciální chutí a alespoň částečně zachraňuje pomalu […]
Čalamáda z cukety a uhorek je chutným jídlem pro horší časy a […]
Domácí kváskový chléb je čerstvý a voňavý. Typická je křupavá kůrka. Recept […]
Rajská omáčka je tradičním pokrmem v české kuchyni. Rajská omáčka se připravuje […]
K létu zkrátka a dobře patří i letní grilovačky. Příjemná kratochvíle, během […]
Nudle v polévce máme rádi všichni, jejich domácí příprava je ovšem poměrně zdlouhavá, […]
Rádi si k pokrmům přidáváte kečup a nedáte na něj dopustit? Vytěžte […]