Krémová bramborová polévka: Recept na tradiční českou polévku
Krémová bramborová polévka patří k základním naší české kuchyně. Brambor si můžeme […]
Recepty polévky jsou jedním z nejvyhledávanějších receptů. Možná také proto, že jsou velmi chutné, výživné a zdravé jídlo. Češi je prostě milují. Připravit vydatné polévky není vůbec složité ani pro úplné amatéry. Mezi nejoblíbenější patří: gulášová polévka, zelňačka, bramboračka, cuketová polévka, tradičná česnečka, nebo například jednoduché zeleninové polévky.
Nejlepší recepty na polévky připravíte snadno a také nejsou náročné na rozpočet – zvláště pokud si je uvaříte doma, místo abyste ji kupovali v obchodě. Například taková hrachová polévka s bramborami je chutná a zdravá, a přitom nízkonákladová. Vhodnou volbou je také pórová polévka, nebo fazolová.
Pokud hledáte tipy na polévky jste na správném místě. Na Tipio.cz naleznete mnoho možností jak připravit polévku. Chcete-li druhy polévek co zahřejou připravte si suroviny na polévku z kuřecího vývaru, nebo dýňovou polévku z Hokkaido. Pokud ovšem nemáte čas a chcete připravit jiné druhy polévek, které jsou rychlé, zkuste recept na polévku z brokolice, nebo frankfurtskou polévku. Jste vy nebo vaše rodina velmi hladový? Potom připravte polévku co zasytí, v tomto případě můžete zvolit čočkovou, hubovou nebo uzenou polévku.
Některé vyžadují více času na přípravu než jiné, takže budete muset v kuchyni strávit trochu více času. Chutné polévky, jako je například cibulačka, nebo květáková polévka, není obtížné připravit doma. Základem je používat čerstvé suroviny a vědět, jak dlouho se musí jednotlivé suroviny vařit, než se přidá další. Nezapomeňte také, že zatímco některé je třeba vařit i více než 60 minut nebo déle, jiné jsou hotovy již za 15 minut.
Existují i další speciální polévky jako například Pho bo, kulajda, oblíbený i nenávidený boršč, nebo například balkánsky tarator.
Kromě křémových polévek můžete vyzkoušet také další recepty.
Krémová bramborová polévka patří k základním naší české kuchyně. Brambor si můžeme […]
Hokaido polévka je výborná k zahřátí a doplnění vitamínů na podzim. Je […]
Brokolicový krém je hutný, výživná a velmi chutný. Existuje mnoho variant, ale […]
Jak zahustit polévku – otázka, se kterou se potýkáte zřejmě často například […]
Tradiční špenátová polévka – vitamínová bomba z čerstvého špenátu, která navíc skvěle […]
Čočková polévka i všechny luštěninové polévky jsou výživné, syté a mají málo […]
Tradiční Buřtguláš je rychlé a jednoduché jídlo. Je známý jako bramborový guláš. […]
Hrachová polévka tvoří základ lidové kuchyně v Česku. Recept na hrachovou polévku […]
Krémová hrášková polévka je vynikající polévka a nejlépe chutná z čerstvého hrášku. […]
Tradiční gulášová polévka neodmyslitelně patří k chladnému období v roce. Zatímco v létě si ji […]